Ουζουνίδης: «Πάμε για το κάτι παραπάνω»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Πάμε για το κάτι παραπάνω»

bet365

Επιτυχημένη η χρονιά μεν, ευκαιρία για το κάτι παραπάνω, δε, στον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με αφορμή τη συμμετοχή στα πλέι-οφ με φόντο την Ευρώπη!

Αναλυτικά ο κόουτς των Νεοσμυρνιωτών δήλωσε:

«Τα τρία πρώτα παιχνίδια των play offs είναι ουσιαστικά και αυτά που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το τι θα μπορέσει να καταφέρει η κάθε ομάδα που συμμετέχει σε αυτά. Τα αποτελέσματά τους εκτός από βαθμολογικό όφελος θα δώσουν και την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Για εμάς, η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, όμως από την στιγμή που μας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα για εμάς, όμως σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας. Ταυτόχρονα όμως και ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα δώσει και στους παίκτες μου την ευκαιρία να αποκομίσουν περισσότερες εμπειρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα