ΠΑΟΚ: Ερχονται «ενισχύσεις» ενόψει πλέι οφ

ΠΑΟΚ: Ερχονται «ενισχύσεις» ενόψει πλέι οφ

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς βλέπει να γεμίζει το «οπλοστάσιό» του ενόψει των πλέι οφ. Σημαντικές επιστροφές από τιμωρίες και τραυματισμούς.

Στο τελευταίο οικογενειακό «διπλό» της ομάδας στην Τούμπα, Ζάιρο και Αθανασιάδης σημείωσαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ κι αυτό ήταν ένα καλό σημάδι για τον Ιβιτς, που θέλει να υπολογίζει στη βοήθεια ποδοσφαιριστών, που απουσίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Κλάους έχει να παίξει από τις 3 Απριλίου (Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 3-1), αφού σ’ εκείνο το ματς συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και απουσίασε από τους δύο τελευταίους αγώνες με τον Λεβαδειακό και τον Πλατανιά. Πάνω από τέσσερις εβδομάδες αποχής από επίσημα παιχνίδια.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παλεύει να προλάβει τα πλέι οφ προκειμένου να μην τελειώσει τραυματίας τη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος θα δοκιμάσει την ερχόμενη εβδομάδα να μπει με την ομάδα έχοντας μείνει εκτός κανονικών προπονήσεων από τις 14 Φεβρουαρίου (ΠΑΟΚ – Ηρακλής 0-1).

Όταν θα αρχίζουν τα πλέι οφ θα μετράει τρεις ολόκληρους μήνες απουσίας από τα γήπεδα, αλλά σαφώς αν είναι έτοιμος μπορεί να συμβάλλει με την εμπειρία του στο μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών.

Η περίπτωση του Ζάιρο είναι… μοναδική. Τραυματίστηκε στις 30 Ιανουαρίου (ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 1-1), κάποια στιγμή στις αρχές του Απρίλη επιχείρησε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα, ένιωσε ενοχλήσεις, αλλά εδώ και περίπου μια εβδομάδα δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως δίνοντας στον Ίβιτς το δικαίωμα να τον υπολογίζει για τα πλέι οφ.

Στις επιλογές του Σέρβου προπονητή έρχεται να προστεθεί και ο Γιάννης Μυστακίδης, που επίσης λόγω τραυματισμού έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός αγώνων, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο Μάριν Λέοβατς προλάβει να είναι έτοιμος έστω και για ένα ή δύο ματς των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα