Μάχες τίτλου σε Primera και Premier League!

Gazzetta team
Μάχες τίτλου σε Primera και Premier League!

bet365

Ματσάρες τίτλου σήμερα στην Primera και αύριο τη σκυτάλη παίρνει η Premier League με το μεγάλο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ!

Στη La Liga η Ρεάλ έχει επικίνδυνη έξοδο στο Ανοέτα με αντίπαλο την Σοσιεδάδ. Οι Μαδριλένοι έχουν ηττηθεί μόλις 1 φορά στα τελευταία 17 ματς με τους Βάσκους (4-2 τον Αύγουστο του 2014) και το διπλό είναι στο 1,65 στη Sportingbet.gr. Από και πέρα οι μερένγκες έχουν κερδίσει τα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και το χάντικαπ -1 για την Ρεάλ πληρώνει 2,625.

Στα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, μάλιστα, είχαμε over 3,5, επιλογή που θα βρείτε στο 2,50. Στα 9 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια η Ρεάλ έχει μέσο όρο γκολ 2,33, με το over 2,5 για τους φιλοξενούμενους να είναι στο 2,80. Τα τελευταία 6 γκολ της Σοσιεδάδ έχουν έρθει στο πρώτο ημίχρονο και μπορείτε να βρείτε το over 0,5 στο ημίχρονο για τους γηπεδούχους στο 2,45. Τέλος, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι εκτός, ο Μπέιλ έχει αναλάβει να καλύψει το κενό του στο σκοράρισμα και το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 1,95.

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Ανδαλουσία για το παιχνίδι με την Μπέτις. Οι μπλαουγκράνα δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με το διπλό να είναι στο 1,125. Η Μπέτις, όμως, έχει καταφέρει σε κάθε ένα από τα 12 τελευταία μεταξύ τους ματς, με το G/G να πληρώνει 1,85.

Από εκεί και πέρα στους 5 από τα 6 τελευταίους μεταξύ τους αγώνες είχαμε over 3,5 που θα το βρείτε στο 1,571 στη Sportingbet.gr. Τέλος, στα 5 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα είχαμε λιγότερες από 4,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που θα βρείτε στο 2,10.

Τρεις στροφές πριν το τέλος και η Λέστερ αναζητά μια νίκη για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα! To μεσημέρι της Κυριακής φιλοξενείται στο Ολντ Τράφορντ από τη Γιουνάιτεντ η οποία... τρέχει να προλάβει την τετράδα! Μετά το εντυπωσιακό 9 στα 9 που είχαν απέναντι στις Αλεπούδες, πλέον η Μάντσεστερ μετρά μόλις μια στα τρία τελευταία! Ο άσος από τη Sportingbet.gr είναι στο 2.05, η ισοπαλία στο 3.40 και το διπλό στο 3.75! Οι γηπεδούχοι αναζητούν τουλάχιστον πέντε πόντους στα τελευταία τους παιχνίδια, ώστε να ισοφαρίσουν ή να ξεπεράσουν τη χαμηλότερη συγκομιδή στην ιστορία τους στην Premier League (64 τη σεζόν 2013-14).

Ο Ρανιέρι έχει κερδίσει δυο από τα εννέα παιχνίδια στα οποία έχει βρει απέναντί του τη Μάντσεστερ ως προπονητής! Σύμμαχος του Ιταλού ο Μαχρέζ, ο οποίος μετρά 17 γκολ και 11 ασίστ στο πρωτάθλημα κάτι που δεν έχει κανείς άλλος φέτος! Να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ τοποθετείται στο 3.70!

Απέναντί του υπάρχει ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έχει σκοράρει 99 γκολ στο Ολντ Τράφορντ και ο μοναδικός που έχει 100+ σε μια έδρα είναι ο Ανρί (114) στο Χάιμπουρι! Να τα κάνει 100 απόψε ο διεθνής φορ θα το βρούμε στο 3.05! Βέβαια, απέναντι στις Αλεπούδες ο αρχηγός της Μάντσεστερ... μπλοκάρει και δεν έχει σκοράρει, όπως με Μπλάκπουλ και Ντέρμπι! Να μη δεχθούν τέρμα οι φιλοξενούμενοι και να πάρουν το τρίποντο είναι στο 5.60, ενώ το Under στην αναμέτρηση της Κυριακής τοποθετείται στο 2.15! Αν λοιπόν η Λέστερ κερδίσει, θα κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα, κάτι που είχε κάνει τελευταία φορά η Νότιγχαμ τη σεζόν 1977-78.

 

Τελευταία Νέα