«Ματιές» Ολυμπιακού και σε Κουέστα!

«Ματιές» Ολυμπιακού και σε Κουέστα!

Δημήτρης Τομαράς
«Ματιές» Ολυμπιακού και σε Κουέστα!

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά της Αργεντινής για αμυντικούς, με την περίπτωση του Κουέστα να δεσπόζει για το κέντρο της άμυνας. Εξαιρετικά... τσουχτερή η περίπτωση Μπου.

Μετά τον Εμάνουελ Μας για την θέση του αριστερού μπακ από την αγορά της Αργεντινής για τον Ολυμπιακό διαρρέεται το όνομα του Βίκτορ Κουέστα. Πρόκειται για στόπερ 27 ετών με ύψος 1.87 που έχει συμβόλαιο με την Ιντεπεντιέντε έως το 2017.

Φέτος είχε 13 ματς και 1 γκολ και ενώ από οικονομικής πλευράς η περίπτωσή του είναι αρκετά προσιτή. Σχετικά με τον Κουέστα φέρεται να εγκρίνει την υπόθεσή του και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Κατά τα άλλα σχετικά με τον Γκουστάβο Μπου - όπως έχει ήδη γραφτεί - το κασέ του είναι πολύ υψηλό και έως και... απαγορευτικό. Για να γίνει κίνηση για την απόκτησή του θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις με τον Ιντέγιε Μπράουν καθώς ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει για έναν τέτοιον παίκτη, όσα έδωσε για τον Νιγηριανό και ίσως και λίγο παραπάνω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα