Παρελθόν από Σταντάρ ο Μανιάτης

Παρελθόν από Σταντάρ ο Μανιάτης

Παρελθόν από Σταντάρ ο Μανιάτης

Τέλος από την Σταντάρ Λιέγης οι Γιάννης Μανιάτης και Βίκτορ Βαλδές, με τους Βέλγους να μην ζητούν νέο δανεισμό. Επιστροφή στο Λιμάνι για τον έμπειρο άσο.

Ο Μανιάτης μετά από αυτήν την εξέλιξη γυρίζει στον Ολυμπιακό. Το θέμα της αποχώρησής του - όπως προκύπτει - είχε να κάνει κυρίως με το οικονομικό καθώς η Σταντάρ Λιέγης έπρεπε να δαπανήσει αρκετά χρήματα για να τον κρατήσει και τη νέα περίοδο. Και ο Μανιάτης από μέρους του πάντως ήθελε να δοκιμάσει ακόμα μία φορά τις δυνάμεις του στους Πειραιώτες, θεωρώντας πως κάτι... χρωστάει ακόμα και πως έχει αφήσει την πορεία του στην μέση, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Εκτός από τον Μανιάτη αποχωρεί και ο έμπειρος κίπερ Βαλδές.

Η ενημέρωση της Σταντάρ Λιέγης αναφέρει πως «με βάση το γεγονός ότι προτεραιότητα είναι να δοθεί χρόνος στους νέους παίκτες στο τέλος της σεζόν και με δεδομένο ότι ιατρικά δεν ήταν έτοιμοι για τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Έλληνας μέσος αποφάσισαν από κοινού με τον σύλλογο να θέσουν τέλος στους δανεισμούς τους από αυτή την ημέρα». Κλείνοντας τονίζεται πως «η Σταντάρ Λιέγης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Βίκτορ και τον Γιάννη για όλα όσα πρόσφεραν στην ομάδα, κυρίως για την νίκη στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου και τους εύχεται το καλύτερο στην καριέρα τους». 

Best of internet