Ο Ντοντό συνεχίζει το χορό στον ΠΑΟΚ…

Gazzetta team
Ο Ντοντό συνεχίζει το χορό στον ΠΑΟΚ…

bet365

Δημοσίευμα στη Βραζιλία, θέλει τον Χοσέ Ροντόλφο Πιρές Περέιρα ή απλά Ντοντό να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας το χορό της ονοματολογίας.

Πολλές μέρες πριν αρχίσει και επίσημα η νέα μεταγραφική περίοδος, πάνω από είκοσι ονόματα έχουν παρελάσει από την Τούμπα, με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «torcedores.com», να αναφέρει ότι ο Δικέφαλος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και φέτος δόθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ στη Σαμπντόρια, έχοντας μέχρι στιγμής 14 συμμετοχές στη φετινή Serie A.

Πάντως, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δηλώνει πλήρη άγνοια γύρω από το (υποτιθέμενο) ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. «Δεν με έχει πλησιάσει κανένας από τον ΠΑΟΚ, ούτε έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για εμένα κάποιος σύλλογος από την Ελλάδα», δηλώνει.

Ο Ντοντό «μετακόμισε» αρχικά από την Ρόμα στην Ίντερ, με την ομάδα του Μιλάνου να τον κάνει δικό της, καθώς στο δανεισμό του είχε μπει αναγκαστική οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα