Οι κρούσεις των μεγάλων για Κουλιμπαλί!

Δημήτρης Τομαράς
Οι κρούσεις των μεγάλων για Κουλιμπαλί!

bet365

Ο Πλατανιάς έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr αποδέκτης ενδιαφέροντος από δύο μεγάλους της Super League για Κουλιμπαλί. Δεν παραχωρείται με λιγότερα από 500.000 ευρώ.

Δύο από τους μεγάλους της Super League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Κουλιμπαλί σύμφωνα με πηγές του Gazzetta.gr. Η μία ομάδα εξ αυτών μάλιστα έκανε και κρούση που δεν κρίθηκε όμως ικανοποιητική από τους ανθρώπους του Πλατανιά. Για την ακρίβεια καθόλου ικανοποιητική...

Οι άνθρωποι των Χανιωτών δεν διαρρέουν το παραμικρό μέχρι στιγμής ενώ υπάρχει η εκτίμηση και η αίσθηση πως ο παίκτης θα βρει σύλλογο στο εξωτερικό. Πάντως πρόθεση ενδιαφέροντος για τον παίκτη στο παρελθόν είχαν εκφράσει οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, δίχως αυτό να σημαίνει πως είναι οι δύο μεγάλοι που έκαναν κίνηση. Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν πρόκειται πάντως να παραχωρηθεί με ποσό μικρότερο των 500.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα