Ντι Νατάλε: «Φεύγω από Ουντινέζε»

Ντι Νατάλε: «Φεύγω από Ουντινέζε»

Ντι Νατάλε: «Φεύγω από Ουντινέζε»

bet365

Το τέλος του από την Ουντινέζε αλλά όχι και από το ποδόσφαιρο ανακοίνωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Ο αρχηγός των Φριουλάνι περνάει μια δύσκολη σεζόν λόγω τραυματισμών και η ομάδα προσπαθεί να μάθει να ζει χωρίς αυτόν αφού πρέπει να κοιτάξει το μέλλον της. Ενα μέλλον, το οποίο θα είναι μακριά από το Ούντινε για τον Ντι Νατάλε, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα φύγει, μετά από 12 χρόνια, από την ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλει τέλος στην καριέρα του.

Την Τορίνο υποδέχεται η Ουντινέζε για την 36η αγωνιστική στην Serie A. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.00 τη νίκη της Ουντινέζε.

«Δυστυχώς είμαι τραυματίας επί δύο μήνες αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος για το φινάλε της σεζόν. Ο στόχος μας είναι να γιορτάσουμε την παραμονή και από εκεί και πέρα, το ματς με την Κάρπι θα είναι το τελευταίο μου με την Ουντινέζε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο» ήταν η δήλωση του Ντι Νατάλε και συμπλήρωσε: «Είναι ένα φιλμ 12 ετών αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει ο πρωταγωνιστής. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για αυτά τα 12 χρόνια, τα πιο σημαντικά της ζωής μου. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, υπερήφανος για όσα έκανα και για την επιλογή μου να παραμείνω παρά τις πολλές προτάσεις που είχα. Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, για τους αποχαιρετισμούς θα περιμένουμε το τέλος του πρωταθλήματος».

 

SERIE A Τελευταία Νέα