Κλοπ: «Ποιος παίζει στις 12:00; Εγώ πεινάω εκείνη την ώρα»!

Κλοπ: «Ποιος παίζει στις 12:00; Εγώ πεινάω εκείνη την ώρα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Ποιος παίζει στις 12:00; Εγώ πεινάω εκείνη την ώρα»!

bet365

Αν και δεν θέλησε να προκαλέσει ... ντόρο, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να μην εκφράσει τα παράπονά του για την ώρα της Κυριακάτικης αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Σουόνσι...

Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στη βάση τους τα ξημερώματα της Παρασκευής έπειτα από το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και καλούνται το μεσημέρι της Κυριακής (12:00 τοπική, 14:00 Ελλάδας) να παίξουν απέναντι στη Σουόνσι.

«Θα πάμε εκεί να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη. Θέλω καθαρό μυαλό και φρέσκα πόδια. Όμως, ποιος παίζει 12 η ώρα; Στην Αγγλία, εκείνη την ώρα ο κόσμος τρώει κι εμείς θα παίζουμε ποδόσφαιρο... Είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε τόσο νωρίς στην παρουσία μου στη Λίβερπουλ. Ποιος πήρε αυτή την απόφαση;

Με αλλαγές και το μυαλό στη Βιγιαρεάλ θα ταξιδέψει στην Ουαλία η Λίβερπουλ. Η Casino Rio Bet προσφέρει τη νίκη των «κόκκινων» κόντρα στην Σουόνσι σε απόδοση 2.35.

Δεν θέλω ούτε να προκαλέσω φασαρία, ούτε να γίνω... πρώτο θέμα και τίτλος στις εφημερίδες, αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί παίζουμε στις 12:00. Ίσως είναι και δικό μου λάθος που δεν έκανα παρέμβαση και δεν ζήτησα ν' αλλάξει η ώρα. Έχουμε να πετάξουμε μέχρι την Ουαλία κι από εκεί να πάμε οδικώς στο γήπεδο, κάνοντας μια ώρα δρόμο. Εγώ συνήθως... πεινάω στις 12:00! Μακάρι να είναι ... πεινασμένοι για τη νίκη και οι παίκτες μου» είπε ο Κλοπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα