Άγνοια στον ΠΑΟΚ περί παρέμβασης του αθλητικού εισαγγελέα

Άγνοια στον ΠΑΟΚ περί παρέμβασης του αθλητικού εισαγγελέα

bet365

Καμία κλήση και καμία σχετική ενημέρωση δεν έχει λάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα για τη μη παρουσία της στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν το παραμικρό γύρω από το ενδεχόμενο παρέμβασης του αθλητικού εισαγγελέα, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο δυσφήμησης του αθλήματος από τη μη συμμετοχή της ομάδας στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Έκπληκτοι πληροφορήθηκαν από τον Τύπο ότι υπάρχει παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, καθώς μέχρι και σήμερα το μεσημέρι δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ενημέρωση και δεν έχει φτάσει το παραμικρό έγγραφο, που να αιτιολογεί την παρέμβαση, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι με την τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και το πρόστιμο των 10.000 ευρώ έχει «κλείσει» η υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει νομικό πάτημα για να επιβληθούν επιπλέον ποινές, που για κάποιους, οι οποίοι αρέσκονται στην κινδυνολογία, φθάνουν και μέχρι την αποβολή της ομάδας από τα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα