Οι οπαδοί της Λέστερ συγκινούν τον Ρανιέρι (video)!

ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΡΑΝΙΕΡΙ

Οι οπαδοί της Λέστερ συγκινούν τον Ρανιέρι (video)!

Οι οπαδοί της Λέστερ συγκινούν τον Ρανιέρι (video)!

Το TRT World έδειξε στον Κλάουντιο Ρανιέρι video με πρωταγωνιστές κατοίκους του Λέστερ που εκφράζουν την άποψη τους για τον Ιταλό τεχνικό. Δείτε την αντίδραση του!

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι γράφει ιστορία οδηγώντας την Λέστερ σε μία απίστευτη επιτυχία. Η κατάκτηση της Premier League απέχει ελάχιστα για τις «αλεπούδες» που άντεξαν στην πίεση.

Το τουρκικό δίκτυο TRT World, στο πλαίσιο συνέντευξης με τον 65χρονο προπονητή κατέγραψε τις απόψεις αλλά και τα συγκινητικά λόγια ορισμένων οπαδών της Λέστερ.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας στάζουν μέλι για τον Ρανιέρι εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους στο έργο του. Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας αρχικά ήταν διστακτικός ωστόσο στη συνέχεια όχι μόνο παρακολούθησε το συγκεκριμένο video, αλλά έδειξε να κυριεύεται από συναισθηματική φόρτιση.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Αουγκσμπουγκ - Κολωνία,  και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ τόσο πολύ, αυτό είναι πολύ όμορφο. Κάνω αυτή τη δουλειά επειδή είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος όταν κάνω και τους φιλάθλους χαρούμενους. Οι θυσίες μου έχουν αυτό το στόχο και το αγαπάω. Σας ευχαριστώ για αυτό που φτιάξατε» σχολίασε ο Ρανιέρι.

Δείτε το video...

Beyond the Game to host Leicester City Manager Claudio Ranieri

Best of internet