Σε τρομερούς μπελάδες ο ΠΑΟΚ λόγω αθλητικού εισαγγελέα!

Σε τρομερούς μπελάδες ο ΠΑΟΚ λόγω αθλητικού εισαγγελέα!

Gazzetta team
Σε τρομερούς μπελάδες ο ΠΑΟΚ λόγω αθλητικού εισαγγελέα!

bet365

Ακόμα και το ακραίο σενάριο της αποβολής από τα πλέι-οφ υπάρχει στον ορίζοντα για τον ΠΑΟΚ εφόσον εξεταστεί το ενδεχόμενο δυσφήμησης για τη μη συμμετοχή στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, με τον αθλητικό εισαγγελέα να παρεμβαίνει!

Η στάση που τήρησε ο «δικέφαλος του βορρά» ενόψει της ρεβάνς με τους Πειραιώτες στο «Γ.Καραϊσκάκης» και η μη συμμετοχή της ομάδας, προκάλεσε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, όπως αναφέρει η «LiveSport».

Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό αν κινήθηκε αυτοβούλως ή έπειτα από κλήση της ΕΠΟ, ωστόσο, θα εξεταστούν οι δηλώσεις των ανθρώπων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, υπό την προέκταση της δυσφήμησης που μπορεί να βάλει σε μεγάλους μπελάδες την ομάδα.

Βάσει πειθαρχικού κώδικα, η κλίμακα μπορεί να ξεκινήσει από τη δυσφήμηση, μέχρι και την διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, και μάλιστα, σε κάποια σημεία του αναφέρεται και το σενάριο (ακραίο όμως) της αποβολής από το πρωτάθλημα, που αυτή τη στιγμή «μετατρέπεται» σε πλέι-οφ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα