Το μεγάλο όπλο του Ζιλμπέρτο και η λατρεία του κόσμου!

Το μεγάλο όπλο του Ζιλμπέρτο και η λατρεία του κόσμου!

Το μεγάλο όπλο του Ζιλμπέρτο και η λατρεία του κόσμου!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρόταση, που έχει γίνει από τον Παναθηναϊκό στον Ζιλμπέρτο και για το μεγάλο όπλο του Βραζιλιάνου αν τελικά έρθει, όπως και την λατρεία του κόσμου.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι το θέμα των ημερών στον Παναθηναικό και είναι λογικό. Η πρόταση, που του έχει κάνει η ομάδα, για να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και το γενικό κουμάντο τον φέρνει και πάλι πολύ κοντά στην ομάδα με την οποία ως παίκτης πήρε ένα νταμπλ το 2010 και την βοήθησε να κάνει πολύ καλή πορεία στο Champions League. O Zιλμπέρτο έφυγε σαν φίλος από τον Παναθηναϊκό και όλοι είχαν να λένε, ότι ήταν Βραζιλιάνος σε αξία, αλλά Ευρωπαίος σε νοοτροπία.

Μεγάλη προσωπικότητα, αλλά παίκτης χαμηλών τόνων. Ηταν πολύ αγαπητός σε όλους τους συμπαίκτες του και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για τα αποδυτήρια τότε , αφού υπήρχαν πολλοί παίκτες μεγάλης αξίας και ήταν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ αποδεκτός .

Αυτό είναι και το μεγάλο όπλο του Ζιλμπέρτο την καριέρα του αθλητικού διευθυντή, η του τεχνικού διευθυντή, που αρχίζει. Εμπνέει τον σεβασμό σε όλους τους παίκτες με τόσο μεγάλη καριέρα , που έχει πίσω του και καταλαβαίνει κανείς, ότι η παρουσία του και μόνο στα αποδυτήρια θα βοηθήσει να χτιστεί νοοτροπία νικητή, πρωταθλητή. Ο Ζιλμπέρτο με Μουντιάλ στην συλλογή του , και πρωταθλήματα είναι για τους περισσότερους παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα ένα ίνδαλμα. Τώρα αυτόν τον άνθρωπο-αν όλα πάνε καλά- θα τον βλέπουν μπροστά τους. Θα είναι μεγάλη ιστορία για τον Παναθηναϊκό να έρθει ο Ζιλμπέρτο και να αναλάβει το γενικό κουμάντο.

Να είναι αυτός, που θα έχει λόγο και στις μεταγραφές της ομάδας , αλλά φυσικά να περάσει την δική του νοοτροπία στα αποδυτήρια της ομάδας. Να είναι αυτός, που θα κρίνει και την πορεία του Στραματσόνι , η όποιου άλλου προπονητή καθήσει στον πάγκο της ομάδας , όσο θα είναι ο Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα ξέρει καλά και την αγορά της Βραζιλίας , οπότε θα μπορέσει να φέρει παίκτες στον Παναθηναϊκό, που θα μπορούν να εξελιχθούν και να κάνουν καριέρα. Εκτός από όλα αυτά η παρουσία του Ζιλμπέρτο θα μεταφέρει και θετική αύρα στον κόσμο της ομάδας, που περιμένει να δει κάτι διαφορετικό, από κάπου να πιαστεί για τη νέα περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.