Άμεσα ο νέος χλοοτάπητας στο Καραϊσκάκη

Άμεσα ο νέος χλοοτάπητας στο Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
Άμεσα ο νέος χλοοτάπητας στο Καραϊσκάκη

bet365

Ξεκίνησαν και τυπικά οι εργασίες πλήρους αλλαγής του χλοοτάπητα στο φαληρικό γήπεδο, όπως σας είχαμε γράψει από χθες. Ρεπό το Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και χθες αλλά και το προηγούμενο διάστημα στο Καραϊσκάκη γίνεται πλήρες λίφτινγκ για τη νέα χρονιά. Έτσι μετά τον Ρέντη και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τα ματς του Ολυμπιακού αλλάζουν μορφή.

Ένα βασικό σκέλος είναι ο νέος χλοοτάπητας. Θα αντικαταστήσει τον παλιό, που είναι εκεί από το 2004. Μαζί θα αλλάξει και όλο το σύστημα ύδρευσης και ποτίσματος του γηπέδου και έτσι τη νέα χρονιά το γήπεδο των πρωταθλητών θα έχει ακόμα καλύτερη εικόνα. Βέβαια βελτιωτικές εργασίες γίνονται και σε άλλα μέρη που έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό και ακόμα και στα γραφεία της ομάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μάρκο Σίλβα θέλει ως γνωστόν ένα με δύο φιλικά πριν τον τελικό της 7ης Μαϊου, ωστόσο δεν έχει κλείσει ακόμα κάτι. Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα υπάρχει ρεπό για τους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα