Ντοντό στο gazzetta.gr: «Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ντοντό στο gazzetta.gr: «Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ντοντό στο gazzetta.gr: «Δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

bet365

Άγνοια για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό δηλώνει στο gazzetta.gr ο Ντοντό!

Ο Βραζιλιάνος εξελίχθηκε σε «δήμιο» του Παναθηναϊκού σκοράροντας δύο φορές με τη φανέλα της Καμπάλα κόντρα στο «τριφύλλι» για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Ντοντό, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην πατρίδα του.

Οι Αζέροι τονίζουν πως λόγω της κόντρας του με τον τεχνικό του συλλόγου, Ρομάν Γκρίγκορτσουκ αναμένεται έπειτα από πέντε χρόνια να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Γκαμπάλα.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα στο Σαχτάρ - Σεβίλλη.

Μάλιστα εξυφαίνονται σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου φορ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ντοντό, με τον τελευταίο να διαψεύδει κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

«Τις τελευταίες μέρες δεν παρακολουθώ τι συμβαίνει επειδή βρίσκομαι στη Βραζιλία. Μαθαίνω μόνο όσα μου μεταφέρουν οι φίλοι μου.

Για αυτό το θέμα δεν γνωρίζω κάτι, αφού δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν με έχει πλησιάσει», ήταν η απάντηση του υπαρχηγού της Γκαμπάλα.

Ο Ντοντό πάντως άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον.

«Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί. Είμαι στενοχωρημένος επειδή δεν παίζω και αυτές τις μέρες δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αν έρθει πρόταση θα την εξετάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα