Με άρωμα.. Champions League το Europa!

Gazzetta team
Με άρωμα.. Champions League το Europa!

bet365

Δυο μεγάλα ματς με άρωμα... Champions League απόψε στο Europa! Μαδριγάλ και L'viv Arena στρέφουν πάνω τους τα βλέμματα της Ευρώπης!

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ και ο Κλοπ αναζητά την πρώτη του νίκη στην Ιβηρική, κάτι που δεν έχει πετύχει εκεί σε πέντε επισκέψεις. Στο 2.50 προσφέρεται ο άσος από τη Sportingbet, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 2.95 το διπλό! Η Λίβερπουλ έχει αντιμετωπίσει 32 φορές ισπανικές ομάδες, μετρώντας 13 νίκες, δέκα ισοπαλίες και 9 ήττες, έχοντας μάλιστα καλύτερο ρεκόρ μακριά από το Ανφιλντ (7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες), απ’ ότι στην έδρα της (4 νίκες, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες). Ποιος θα πάει στο μεγάλο τελικό; Στο 2.55 τοποθετείται η Βιγιαρεάλ και στο 1.50 η Λίβερπουλ! Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει επικρατήσει και στα έξι φετινά ματς που έδωσε στο Μαδριγάλ. Αντιμετωπίζει για 14η φορά ομάδα από την Αγγλία, έχοντας μόλις τρεις νίκες και και υπέστη τέσσερις ήττες, ενώ μετρά δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη κόντρα σε ομάδες από την Premier League! Οι Ισπανοί μετρούν 11 σερί νίκες στη διοργάνωση, έχοντας μόλις τρεις ισοπαλίες, ενώ οι Κόκκινοι δεν έχουν ήττα φέτος στο Europa League, αλλά με μόλις πέντε νίκες! Η Βιγιαρεάλ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ εντός έδρας και το Under τιμάται στο 1.57! Παράλληλα, ο Μπακαμπού έχει σκοράρει 4 γκολ στα δυο τελευταία ματς. Να βρει και σήμερα δίχτυα τιμάται στο 2.85!

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ.


Σαχτάρ - Σεβίλλη στο Λβιβ και ραντεβού έπειτα από εννέα χρόνια! Τότε, οι Σεβιγιάνοι είχαν επικρατήσει στην παράταση με 3-2 στην Ουκρανία!. Ο άσος προσφέρεται στο 2.50, η ισοπαλία στο 3.25 και το διπλό στο 2.87! Η Σεβίλλη δεν έχει ηττηθεί από ουκρανικό σύλλογο μετρώντας 4 νίκες και μια ισοπαλία! Μάλιστα, η ισπανική ομάδα μετρά τέσσερις προκρίσεις σε ισάριθμες παρουσίες σε ημιτελικά! Αντίθετα, η Σαχτάρ έχει μόλις μια, όπου πήρε το εισιτήριο για τον Τελικό σε βάρος της Ντιναμό Κιέβου το 2009! Στο 2.70 να φτάσουν οι Ουκρανοί στον τελικό και στο 1.44 να προκριθεί η ομάδα του Εμερι! Τέσσερα Οver στα πέντε τελευταία της ματς της Σαχτάρ στο Europa League και το σημείο προσφέρεται στο 1.90, ενώ συνολικά φέτος στην Ευρώπη έχει επτά σε οκτώ παιχνίδια!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα