ΠΑΟΚ: Αλλαγή φιλοσοφίας και τακτικής από τον Ιβιτς

ΠΑΟΚ: Αλλαγή φιλοσοφίας και τακτικής από τον Ιβιτς

ΠΑΟΚ: Αλλαγή φιλοσοφίας και τακτικής από τον Ιβιτς

bet365

Ο Βλάνταν Ιβιτς επιχειρεί να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία στην ομάδα ενόψει των playoffs, που θα κρίνουν τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Αυτό φάνηκε και στην προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τα playoffs με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «ο Βλάνταν Ίβιτς στις μέρες που απομένουν μέχρι το πρώτο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει τη θέση που θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ στη Super League προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του γύρω από την αγωνιστική προσέγγιση και την τακτική συμπεριφορά που θέλει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ.

Είναι αλήθεια, ότι ο Σέρβος προπονητής επιχειρεί να αλλάξει σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετά πράγματα στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας επιβάλλοντας την δική του λογική, που σε πολλά θυμίζει τον Φερνάντο Σάντος…

Κατά τα άλλα στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε προληπτικά ο Νίκος Κοροβέσης λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Στέφανος Αθανασιάδης που είχε αιμάτωμα στο δάκτυλο του ποδιού που τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας , Μάρκος Βελλίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο Μάριν Λέοβατς πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πρόγραμμα αποκατάστασης με μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Τη Μ. Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο ρεπό με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη 3/5.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα