Ατρόμητος: Δίπλα στα παιδιά του Συλλόγου Φλόγα (pic)

Ατρόμητος: Δίπλα στα παιδιά του Συλλόγου Φλόγα (pic)

Ατρόμητος: Δίπλα στα παιδιά του Συλλόγου Φλόγα (pic)

Στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα» βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ο Ατρόμητος προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Παιδικά χαμόγελα. Άνθρωποι καλοσυνάτοι. Γονείς που ζουν μαζί με τα παιδιά τους από κάθε γωνιά της επαρχίας για όσο διάστημα διαρκέσει η θεραπεία. Μια πραγματική οικογένεια: Η «Φλόγα»!

Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά στα παιδιά και στους γονείς του Συλλόγου «Φλόγα» με όλη της την αγάπη και για να μεταφέρει τις ευχές της δικής μας ποδοσφαιρικής οικογένειας για τις Άγιες Ημέρες!

Οι ποδοσφαιριστές Νίκος Λαζαρίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Βασίλης Μπάρκας, Χρήστος Θεοδωράκης πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, μα πάνω από όλα ήθελαν να μεταδώσουν τη δική τους «φλόγα», να στείλουν το μήνυμα ότι είμαστε κοντά στη «Φλόγα».

Η κυρία Μαρία Τρυφωνίδη, η ψυχή του συλλόγου, μας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά γεμάτη συγκίνηση. «Ο Ατρόμητος πάντα μας θυμάται. Είναι κοντά μας και στηρίζει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια» μας είπε.

Παιδάκια καλή δύναμη, θα νικήσετε σίγουρα! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!».

Best of internet