Νέα δημοσιεύματα για ΑΕΚ και Σαμπέδρο

Νέα δημοσιεύματα για ΑΕΚ και Σαμπέδρο

Gazzetta team
Νέα δημοσιεύματα για ΑΕΚ και Σαμπέδρο

bet365

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για τον Λουίς Θέσαρ Σαμπέδρο και την ΑΕΚ συνεχίζονται με εφημερίδα της Γαλικίας να κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον της Ένωσης.

Η ΑΕΚ ψάχνει για προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και στην Ισπανία νέο δημοσίευμα αναφέρεται στον Λουίς Θέσαρ Σαμπέδρο. Αυτή την φορά ήταν η σειρά της La Voz de Galicia η οποία τονίζει ότι ο πρώην τεχνικός της Αλμπαθέτε αρέσει στην Ένωση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το όνομα του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ αφού θεωρούν ότι είναι ένας προπονητής με τον οποίο η Ένωση μπορεί να παίξει αξιόλογο ποδόσφαιρο.

Ο Σαμπέδρο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Αλμπαθέτε από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον προηγούμενο μήνα όταν και απολύθηκε.

Ταξίδι στην Ουκρανία για τη Σεβίλλη που κυνηγά το… thee - peat! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σαχτάρ - Σεβίλλη, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα