Προσπαθεί να προλάβει τη ρεβάνς με τη Σίτι ο Μπενζεμά

Προσπαθεί να προλάβει τη ρεβάνς με τη Σίτι ο Μπενζεμά

Κώστας Ζάλιαρης
Προσπαθεί να προλάβει τη ρεβάνς με τη Σίτι ο Μπενζεμά

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα τον αφήσει εκτός αποστολής για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και ο Καρίμ Μπενζεμά θα προσπαθήσει να προλάβει τη ρεβάνς των ημιτελικών με τη Μάντσεστερ Σίτι, την προσεχή Τετάρτη.

Ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε με ενοχλήσεις στον μηρό, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους «πολίτες», το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο «Etihad».

Αυτό που τουλάχιστον χαρακτηρίστηκε θετικό, είναι πως δεν έχει να κάνει με το προηγούμενο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει ο παίκτης και τον είχε οδηγήσει σε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τη Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας».

Είναι, μεν, σε νέο σημείο ο τραυματισμός, αλλά δεν δείχνει τόσο σοβαρός.

Τη νίκη που θα την στείλει στον τελικό του Βερολίνου κυνηγά η Ρεάλ κόντρα στη Σίτι. Στο 1.57 προσφέρει η Novibet αυτό το ενδεχόμενο.

Η απόφαση που έχει παρθεί από τον Ζιντάν είναι να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το Σαββατιάτικο ματς με τη Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα και να του δώσει το χρόνο που χρειάζεται για είναι απόλυτα έτοιμος στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι, το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα