Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο!

Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο!

Gazzetta team
Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο!

bet365

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή, είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Θετική φαίνεται πως θα είναι η κατάληξη με το... σίριαλ της επιστροφής του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό από την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Γιάννης Αλαφούζος, τις προηγούμενες μέρες φέρεται να είχε ραντεβού με τον Βραζιλιάνο πρώην άσο του «τριφυλλιού» και σε αυτό τον έπεισε για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του για τους «πράσινους».

Εκτός αυτού, μεταξύ των δύο πλευρών συζητήθηκαν και λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Αν τελικά η συμφωνία ολοκληρωθεί θα φανεί τις επόμενες μέρες, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα πάντως να είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. To gazzetta.gr σας είχε πει πως ο Βραζιλιάνος είχε εδώ και μέρες αρχίσει να πείθεται από τις επαφές που είχε με τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα