Το who is who των Ντεβέσα και Πριντέτα

Δημήτρης Τομαράς
Το who is who των Ντεβέσα και Πριντέτα

bet365

Ο Ισπανός Ντίντακ Ντεβέσα και ο Ουκρανός Βιτάλι Πριντέτα ήταν οι δύο δοκιμές για τον Πλατανιά την Μ. Τετάρτη.
Ο Ντεβέσα (Άνχελ Άλμπις Ντιντάκ Ντεβέσα είναι το πλήρες όνομά του) είναι 26χρονος μεσοεπιθετικός από τον Αιγινιακό που κατακτά το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Παίζει επιτελικός χαφ αλλά και στα άκρα. Σε 26 ματς έβαλε 12 γκολ φέτος.
Στον Αιγινιακό πήγε τον Γενάρη του 2015 παίζοντας σε 10 ματς στην Football League ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα στην 2η ομάδα της Μαγιόρκα, στην Πονφεραντίνα και στη Λέιντα Εσπορτιού.
Ο Βιτάλι Πριντέτα είναι στόπερ από την Ουκρανία. Πρόκειται για παίκτη 23 ετών με ύψος 1.95 μ.. Τα τελευταία χρόνια είναι στην Βολίν από την Ουκρανία. Είναι εκεί από το 2009, δηλαδή όταν ήταν 16 ετών. Έχει 41 συμμετοχές και 27 ως βασικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα