Γιαννούλης: «Μου πάει η θέση του αριστερού μπακ»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Μου πάει η θέση του αριστερού μπακ»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναδείχθηκε ρούκι της φετινής Σούπερ Λίγκας και τόνισε πως του πάει πιο πολύ η θέση του αριστερού μπακ, ενώ αναφέρθηκε και στις συμβουλές που πήρε από τον αδερφό του Κώστα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στη Βέροια. Στη «βασίλισσα του Βορρά» είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, στις οποίες αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί για το δεξί έχοντας αρκετές καλές εμφανίσεις.

Ο 20χρονος μπακ αναδείχθηκε ρούκι της φετινής σεζόν της Σούπερ Λίγκας και τόνισε πως του πάει περισσότερο αυτή η θέση και ότι θα συνεχίσει να παίζει σε αυτή. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του έδωσε ο αδερφός του, Κώστας, που είναι επίσης αριστερό μπακ και γνωρίζει πολύ καλά τη θέση.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την θέση του αριστερού μπακ που δοκιμάστηκε λόγω ανάγκης της ομάδας: «Φέτος έγινα ακραίος αμυντικός και έχει αρχίσει να μου αρέσει. Νομίζω ότι θα καθιερωθώ σε αυτή τη θέση. Στην αρχή φοβήθηκα για να πω την αλήθεια, γιατί στις θέσεις στην άμυνα πρέπει να είσαι πιο σοβαρός απ' ό,τι στην επίθεση, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω βελτιώθηκα στα αμυντικά μου καθήκοντα κυρίως και μπόρεσα να αντεπεξέλθω σε αυτή τη θέση. Νομίζω ότι και τα επόμενα χρόνια θα μείνω σε αυτή τη θέση, νομίζω ότι μου πάει πιο πολύ».

Για το αν πήρε συμβουλές από τον αδελφό του Κώστα: «Είναι αλήθεια ότι αρχικά μιλούσα πολύ συχνά με τον αδελφό μου για τις τοποθετήσεις και για τις θέσεις της άμυνας και με βοήθησε πάρα πολύ. Στο μεταξύ μας παιχνίδια βέβαια είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ λόγω του αποτελέσματος, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει».

Για το αν το βραβείο του προσδίδει βάρος ενόψει της συνέχειας: «Δεν βλέπω αυτό το βραβείο σαν βάρος, ίσα-ίσα το βλέπω σαν κάτι που μπορεί να με παρακινήσει να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και τη νέα χρονιά και τα επόμενα χρόνια, ώστε να δικαιώσω αυτόν τον τίτλο».

Για το αν θα συνεχίσει στη Βέροια ή θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ που ανήκει: «Θα προτιμούσα να συνεχίσω στην ομάδα που ανήκω, τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα πολύ να γυρίσω στον ΠΑΟΚ και να ανήκω στο ρόστερ του, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει, ελπίζω η νέα χρονιά να με βρει στον ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο 3-5-2: «Δεν έχω αγωνιστεί ξανά στο 3-5-2, αλλά είδα φέτος τον ΠΑΟΚ να παίζει αυτό το σύστημα και νομίζω είναι ένα δύσκολο σύστημα, ειδικά για την Ελλάδα, αλλά είναι αρκετά επιθετικό. Πιστεύω θα μου πήγαινε αυτό το σύστημα με πολλά ανεβάσματα».

Για τον αντίπαλο που τον δυσκόλεψε περισσότερο: «Ο αντίπαλος με δυσκόλεψε πιο πολύ φέτος ήταν ο Βιγιαφάνιες. Από τους παίκτες που πλαισίωσαν την καλύτερη άμυνα της χρονιάς θα ήθελα για συμπαίκτη μου τον Οικονόμου. Είναι καλό για την Ελλάδα να υπάρχουν Έλληνες παίκτες στην καλύτερη εντεκάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα