Φορτούνης: «Ξεχωρίζω το γκολ με Άρσεναλ»

Φορτούνης: «Ξεχωρίζω το γκολ με Άρσεναλ»

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Ξεχωρίζω το γκολ με Άρσεναλ»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στο περιθώριο εκδήλωσης για τους κορυφαίους της χρονιάς για το πως κύλησε, τα γκολ που ξεχωρίζει αλλά και τον Μπεργκ.
Αναλυτικά το τι είπε στην εκδήλωση της Nova για τους κορυφαίους:
Για τον απολογισμό του: «Μέχρι στιγμής ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Σίγουρα, θέλαμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη. Αλλά σε ένα δύσκολο όμιλο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και διεκδικήσαμε έως το τέλος την πρόκριση. Από 'κει και πέρα, πήραμε το πρωτάθλημα πάρα πολύ εύκολα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο για να τελειώσουμε τη χρονιά με το νταμπλ».
Για το ότι είναι ηγέτης του Ολυμπιακού και το τι σκεφτόταν στην αρχή της προετοιμασίας: «Είχα πει και πέρσι πως ήθελα να κάνω καλή προετοιμασία για να είμαι έτοιμος. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ ώστε να είμαι σε όλη τη σεζόν παραγωγικός. Από 'κει και πέρα έκανα πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Ο προπονητής με βοήθησε πάρα πολύ. Μαζί με όλη την ομάδα κάναμε μία πάρα πολύ καλή σεζόν».
Το γιατί φέτος ήταν ένας διαφορετικός Κώστας Φορτούνης: «Όπως είπα και πριν, ο προπονητής πίστεψε πάρα πολύ σε εμένα. Εγώ πίστεψα στον εαυτό μου πάρα πολύ. Έβλεπα στο γήπεδο να μου βγαίνουν σχεδόν όλα. Αυτή η αυτοπεποίθηση που είχα μου έβγαινε και στις προπονήσεις, αλλά πιο πολύ στον αγώνα».
Για τον Τσόρι: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Παίζουμε στην ίδια θέση. Στις προπονήσεις ο καθένας προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, έτσι ώστε ο προπονητής να βγάζει τα κατάλληλα συμπεράσματα για να είμαστε καλοί στον αγώνα».
Για το βραβείο του πρώτου σκόρερ και το τι προτιμάει: γκολ ή ασίστ: «Και τα δύο μου αρέσουν. Μακάρι να τα έχω και τα δύο σε υψηλά επίπεδα για να βοηθάω πιο πολύ την ομάδα μου. Το γκολ σε κάνει πάρα πολύ χαρούμενο. Αλλά και η ασίστ βοηθάει πολύ την ομάδα».
Για το ποιο γκολ του ξεχωρίζει: «Όλα τα γκολ είναι ιδιαίτερα. Αλλά μέσα στην Άρσεναλ το απευθείας κόρνερ που επιχείρησα να βάλω ήταν ένα ιδιαίτερο γκολ και συνδυάστηκε με μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη».
Για το γκολ με την Καλλονή και το πως... ξεγέλασε τον αντίπαλο κίπερ: «Ναι, προσπαθώ να το κάνω. Το δουλεύω στις προπονήσεις και μου βγαίνει μερικές φορές στο γήπεδο».
Για τον δικό του MVP στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα, είναι πάρα πολλά παιδιά τα οποία έκαναν πολύ καλή σεζόν. Δε θέλω να αδικήσω κανέναν. Απλά εμένα μου αρέσει ο Μπεργκ, ο οποίος πιστεύω πως είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Αν και στην αρχή δεν έκανε καλή σεζόν, την ολοκλήρωσε με πολλά γκολ. Αυτό δείχνει τη μεγάλη αξία του».
Για το ότι η φετινή σεζόν αποτελεί έξτρα βάρος για την επόμενη: «Όχι, μου αρέσει να παίρνω μεγάλα βάρη. Αυτό αποδεικνύει πως η ομάδα σε πιστεύει πάρα πολύ και περιμένει πάρα πολλά από εσένα. Θέλω να δουλέψω πάλι από την αρχή της προετοιμασίας και να είμαι το ίδιο καλός ή και ακόμα καλύτερος του χρόνου».
Για το ποιος ήταν ο πιο δύσκολος κίπερ που αντιμετώπισε: «Ο Ρομπέρτο, ο Ρομπέρτο! Στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ καλός. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα στην προπόνηση. Και γενικά μέσα στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια».
Για το που αφιερώνει το βραβείο του: «Πρώτα από όλα το αφιερώνω στην οικογένειά μου, η οποία με βοηθάει πάρα πολύ. Και με έχει βοηθήσει ώστε να φθάσω σε αυτό το επίπεδο. Από 'κει και πέρα, το αφιερώνω στην ομάδα και σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα