Τρέλα στο Γκέτεμποργκ-Μάλμε (vid)

Gazzetta team
Τρέλα στο Γκέτεμποργκ-Μάλμε (vid)

bet365

Οι φίλαθλοι της Γκέτεμποργκ πέταξαν φωτοβολίδα στον Σάνα που έκανε προθέρμανση κι αυτός τους πέταξε το σημαιάκι του κόρνερ δημιουργώντας πανδαιμόνιο.

Κι όμως. Γίνονται παντού! Ακόμα και στην Σουηδία. Στο παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στη Γκέτεμποργκ και τη Μάλμε είχαμε διακοπή επειδή έπεσε φωτοβολίδα στους αναπληρωματικούς των φιλοξενούμενων αλλά ο Τόμπιας Σάνα απάντησε πετώντας σαν ακόντιο το σημαιάκι του κόρνερ.

Το ματς βρισκόταν στο 77' χωρίς σκορ και ξαφνικά έφυγε φωτοβολίδα από το πέταλο της Γκέτεμποργκ κι έσκασε κοντά στους παίκτες που έκαναν προθέρμανση. Ομως ο Τόμπιας Σάνα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Πήρε φόρα και το σημαιάκι του κόρνερ μαζί και το πέταξε προς το πέταλο και ταυτόχρονα πήγε κοντά τους για να τους προκαλέσει.

Αμέσως παίκτες και της Γκέτεμποργκ και της Μάλμε τον απομάκρυναν και φυσικά είχαμε διακοπή. Μάλιστα ο αρχηγός των γηπεδούχων τα έβαλε με τους φιλάθλους όπως το έκανε και ο πρόεδρος του συλλόγου Φρανκ Αντερσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα