Φαράντος: «Οι μεγάλοι τραυματισμοί μας στέρησαν καλύτερο πλασάρισμα»!

Φαράντος: «Οι μεγάλοι τραυματισμοί μας στέρησαν καλύτερο πλασάρισμα»!

bet365

Ο Δημήτρης Φαράντος μιλάει στο Gazzetta.gr για τους πολλούς τραυματισμούς του Λεβαδειακού, που δεν του επέτρεψαν να πλασαριστεί πιο ψηλά φέτος. Το σχόλιο για Άκη Μάντζιο και το... διαζύγιό του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Λεβαδειακός έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς στο Gazzetta.gr. «Δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι από μία τέτοια χρονιά. Μέχρι και πέρυσι τον Αύγουστο δεν ξέραμε σε ποιά κατηγορία θα παίζαμε και δεν μπορούσαμε να έχουμε τον προγραμματισμό που θέλαμε. Παρόλα αυτά η χρονιά μας βγήκε. Μείναμε στην κατηγορία και κλείνουμε την σεζόν με θετικό πρόσημο», σχολίασε αρχικά ο κ. Φαράντος.

Ποιό ήταν το πιο μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα φέτος; «Οι μεγάλοι τραυματισμοί ήταν ο πιο σοβαρός αντίπαλός μας! Ο πιο σοβαρός... αντίπαλός μας! Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη. Είχαμε μεγάλους και σοβαρούς τραυματισμούς. Μιλάμε για τραυματισμούς βασικών στελεχών που έγιναν εν μέσω της χρονιάς και δεν μπορούσαμε να τους αντικαταστήσουμε. Ο Ουόν έχασε σχεδόν την μισή χρονιά, ο Μιλιάζες έμεινε έξω πέντε μήνες με την επέμβασή του, ο Γιάχιτς είχε πρόβλημα και έμεινε καιρό έξω και ενώ ο Μπελζαγκουανί με το πρόβλημά του έχασε περίπου τρεις μήνες. Όταν έχεις τόσα προβλήματα και τέτοιου μεγέθους και επηρεάζεσαι και μένεις πίσω», ξεκαθάρισε.

Μάλιστα για τον ίδιο ήταν ο πλέον βασικός λόγος που δεν είχε πιο καλό πλασάρισμα ο Λεβαδειακός σύμφωνα με όσα μας τόνισε στην συνέχεια: «Ναι σίγουρα αξίζαμε ένα πιο καλό πλασάρισμα. Οι μεγάλοι τραυματισμοί μας στέρησαν αυτήν την δυνατότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση το πιστεύω πραγματικά πως θα τερματίζαμε πιο ψηλά».

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το... διαζύγιο με τον Άκη Μάντζιο. Τι διάσταση όμως δίνει ο έμπειρος παράγοντας; «Ο Άκης Μάντζιος είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς που είχε ποτέ η ομάδα. Είναι πολύ καλός στην δουλειά του. Εργατικός, μεθοδικός, σοβαρός και χαμηλών τόνων. Πιστεύω πως το μέλλον του ανήκει. Και φυσικά η ομάδα του οφείλει πολλά για την πορεία της. Επειδή με ρωτάτε και επειδή έχουν γραφτεί πολλά δεν ήταν ποτέ οικονομικό θέμα. Διαφωνήσαμε σε ουσιαστικά θέματα για τον προγραμματισμό. Δεν μπορώ να επεισέλθω σε λεπτομέρειες αλλά αυτός ήταν ο λόγος που δεν συνεχίσαμε. Ο φετινός απολογισμός πάντως είναι καλός και για εμάς και για εκείνον», διευκρίνισε ο Φαράντος.

Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια θα έχει το... προφίλ του επόμενου προπονητή: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω επαρκώς. Αυτήν την στιγμή ότι και να πούμε δεν θα είναι συγκεκριμένο και σωστό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι τώρα και να γίνει κάτι άλλο μετά. Είναι ένα θέμα όμως με το οποίο ασχολούμαστε ενεργά και μέσα στο προσεχές διάστημα θα έχουμε εξελίξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα