Μετά το Πάσχα οι ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις στη Βέροια

Μετά το Πάσχα οι ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μετά το Πάσχα οι ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις στη Βέροια

bet365

Μετά το Πάσχα θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στη Βέροια, αφού άπαντες πήραν άδεια για μία εβδομάδα λόγω των ημερών. Κλίμα ανανέωσης για Καντιμοίρη.

Στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι έχουν δώσει προτεραιότητα στη Βέροια. Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι θα γίνει συζήτηση με όλους, τη στιγμή που ο Ραούλ Μπράβο είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φέρεται να έχει δώσει θετική εισήγηση για τους Άρτσε, Μαλόν, Σιόντη, τρεις παίκτες που ήταν συνέχεια στο αρχικό σχήμα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Από εκεί και πέρα, στο τέλος φτάνουν και τα συμβόλαια των Μπατιόν, Νέτο, Όστοϊτς, Βεργώνη, Γεωργιάδη, Καντιμοίρη, Νάστου. Εξ' αυτών ο Βεργώνης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει, ενώ υπάρχει κλίμα ανανέωσης για τον Καντιμοίρη. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επίσημο αυτή τη στιγμή και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το Πάσχα, όταν και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες.

Αυτό διότι τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) ήταν η τελευταία προπόνηση της «βασίλισσας του Βορρά» και άπαντες αναχώρησαν για την άδεια λόγω των ημερών, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα (3/5), αφού η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα