«Ο Ολυμπιακός 'εκτόξευσε' ξανά την καριέρα του Ιντέγιε»

«Ο Ολυμπιακός 'εκτόξευσε' ξανά την καριέρα του Ιντέγιε»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός 'εκτόξευσε' ξανά την καριέρα του Ιντέγιε»

bet365

Ο Ιντέγιε Μπράουν χρωστάει πολλά στο restart της καριέρας του στον Ολυμπιακό κάτι που αναφέρουν media της Νιγηρίας με αφορμή τη νέα κλήση του στην Εθνική.

«Ο Ολυμπιακός 'εκτόξευσε' ξανά την καριέρα του Ιντέγιε Μπράουν. Ήταν ένας βασικός λόγος της επιστροφής του στην Εθνική της χώρας του», είναι το σχόλιο media της Νιγηρίας για τον διεθνή άσο. Η επισήμανση αυτή αφορά στο ότι ο Ιντέγιε Μπράουν είναι στην λίστα των 26 παικτών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για τα φιλικά ματς με Μάλι στην Γαλλία στις 27 Μαϊου και με Λουξεμβούργο την 1η Ιουνίου. Για τον Ιντέγιε είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό καθώς με βάση τα όσα μεταδίδονται γυρίζει στην Εθνική μετά από σχεδόν τρία χρόνια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα