Διάψευση από Πανιώνιο για επαφή με Ταυλαρίδη

Gazzetta team
Διάψευση από Πανιώνιο για επαφή με Ταυλαρίδη

bet365

Ο Πανιώνιος διέψευσε, με ανακοίνωσή του, ότι υπήρξε επαφή με τον Στάθη Ταυλαρίδη, με αφορμή τα δημοσιεύματα περί αρνητικής απάντησης στους «κυανέρυθρους».

Αρνητική απάντηση φέρεται να έδωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης στον Πανιώνιο, που προσέγγισε τον στόπερ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, από τους «κυανέρυθρους» διαψεύστηκε με ανακοίνωση η όποια επαφή με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με αφορμή δημοσιεύματα διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξε οποιασδήποτε μορφής επαφή με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη.

Οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν, προκειμένου για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας, θα ανακοινωθούν και επίσημα, όταν έρθει η ώρα, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα