«Ο Στραματσόνι ενδιαφέρεται για Πατσίνι»

«Ο Στραματσόνι ενδιαφέρεται για Πατσίνι»

Νίκος Ρόλλας
«Ο Στραματσόνι ενδιαφέρεται για Πατσίνι»

bet365

Το όνομα του Τζιαπάολο Πατσίνι επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ιταλικό δημοσίευμα εμπλέκει τους «πράσινους» και τον Αντρέα Στραματσόνι.

Η παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τη νέα αγωνιστική περίοδο, κρατάει ανοιχτή τη... πόρτα της ιταλικής αγοράς για τους «πράσινους». Κάτι που φυσικά δεν περνάει ανεκμετάλλευτο από το ΜΜΕ της γειτονικής χώρας...

Ένα από τα ονόματα που παίζουν είναι και αυτό του Τζιαμπάολο Πατσίνι, ο οποίος μπορεί το καλοκαίρι να αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες από την Βερόνα, αλλά τώρα αναμένεται να μείνει ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της ομάδας...

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «tuttomercatoweb»: «Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον πρώην άσο της Μίλαν. Μία από αυτές είναι από την Ελλάδα, όπου ο Αντρέα Στραματσόνι θα μπορούσε να ενδιαφερθεί να τον πάρει στον Παναθηναϊκό. Ακόμη όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο προς την διοίκηση».

Πάντως από τον Παναθηναϊκός δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τον 32χρονο επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα