Ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία και οι άλλοι… ακολουθούν

Ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία και οι άλλοι… ακολουθούν

Ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία και οι άλλοι… ακολουθούν

O Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ, το πόσο πρωτοπόρος είναι και τον καθαρό αγώνα που δίνει με αφορμή τον ημιτελικό της Τετάρτης.

Στις 2 Μαρτίου του 2016 η ιστορία έγραψε ότι μετά από ΑΚΟΜΗ μια σφαγή που οργάνωσαν άνθρωποι οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η οποία στήνει αγώνες, διαιτησίες, αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, στοιχήματα και άλλα (έτσι αναφέρει το γνωστό κατηγορητήριο) χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες μπήκαν στο γήπεδο και απαίτησαν από την ομάδα τους να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.
 
Το ίδιο βράδυ, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα…
 
Μετά από αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, η Κυβέρνηση αναγκάζεται να αποδεχθεί ότι η διαφθορά προκαλεί τη βία και με αυτό σημαία, παίρνει αποφάσεις που… κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσουν εξελίξεις.  (Κανείς δεν το εγγυάται. Περιμένουμε…)
 
Στις 25 Απριλίου του 2016 ο ΠΑΟΚ αποφασίζει ότι δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μένοντας πιστός στην αρχική απόφαση και αφού διαπιστώθηκε ότι ακόμη χρειάζονται αγώνες και θυσίες έτσι ώστε όσοι κατέστρεψαν τις Κυριακές μας, να πάρουν το δρόμο που τους αξίζει…
 
Αύριο Τετάρτη 27 Απριλίου, όλη η Ευρώπη ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα αναφέρεται στον ημιτελικό Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ που δεν πραγματοποιείται γιατί μία ομάδα διαμαρτύρεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο για το βρώμικο ποδόσφαιρο που παίζεται σε αυτή τη χώρα. (Σε λεπτομέρειες εξάλλου έχει μπει όλος ο Ευρωπαϊκός Τύπος. Με διευθύνσεις και με ονόματα!).
 
Αυτά είναι τα δεδομένα. Αυτά είναι τα γεγονότα. Με την σειρά τους και με ακρίβεια…
 
Από εκεί και πέρα, λίγο πριν ή λίγο μετά, πολλοί και διάφοροι (οπαδοί, φίλαθλοι, μικροί, μεγάλοι, βόρειοι, νότιοι, δημοσιογράφοι, παραγωγοί και άλλοι...) έκαναν-κάνουν και θα κάνουν διάφορα σχόλια για όλα όσα γίνονται, για όσα ο ΠΑΟΚ προκαλεί και θα προκαλέσει στο ποδόσφαιρο. 
 
Διαβάζω και ακούω αγνούς ΠΑΟΚτσήδες να έχουν σαστίσει από τις κωλοτούμπες που γίνονται δεξιά και αριστερά με ρυθμούς...ανεμιστήρα, ανάλογα τι έκανε ή τι σκέφτεται να κάνει ή τι τελικά θα κάνει ο ΠΑΟΚ… 
 
Αναφέρονται σε κομπλεξικούς, σε μίζερους, αλλά και σε επαγγελματίες ιντριγκαδόρους ή υπαλλήλους της οργάνωσης που προσπαθούν με αγωνία να μειώσουν τον ΠΑΟΚ. 
 
Διαφωνώ! Χάνουν το χρόνο τους με όλους αυτούς… Τζάμπα αξία τους δίνουν.
 
Δηλαδή να ασχοληθείς με όποιον κατηγορούσε τον ΠΑΟΚ επειδή θα έπαιζε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα τον κατηγορεί γιατί πήρε την απόφαση να μην αγωνιστεί; Αφού είναι φανερό ότι πρόκειται για εμπαθείς…
 
Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσουμε…
 
Ο ΠΑΟΚ θα πράττει, ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστεί, ο ΠΑΟΚ θα «μιλάει», θα αποφασίζει, θα δρομολογεί εξελίξεις και… οι άλλοι απλά θα σχολιάζουν. Θα ακολουθούν…
 
Η διαφορά είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν-είναι και θα είναι ΤΙΜΙΟΣ!
 
Ο ΠΑΟΚ ήταν-είναι και θα είναι ΚΑΘΑΡΟΣ!
 
Για τον ΠΑΟΚ οι άλλοι μπορεί να σχολιάζουν τα λάθη του, τις ήττες του, τις παραλείψεις του, ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν θα μπορεί να αναφέρει για τον ΠΑΟΚ ότι… έκλεψε, έστησε, αγόρασε, πούλησε, συμμετέχει ή πρωταγωνιστεί σε οποιαδήποτε εγκληματική οργάνωση.
 
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ επιτρέπει τις αντίθετες απόψεις και την κριτική! Όσοι δεν μπορούν να βγάλουν… άχνα στη γειτονιά τους ή μέσα στην οικογένεια τους, όσοι δεν μπορούν να πάνε ούτε στο γήπεδό τους, μπορούν να γράψουν, να σχολιάσουν, να κατηγορήσουν, ή και να ειρωνευτούν τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του. 
 
Ακόμη και όσοι τρέμουν να αναφέρουν τις κατηγορίες που βαραίνουν τους κατηγορούμενους (ξέρουν αυτοί το γιατί…) μπορούν ελεύθερα να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και τις κινήσεις που εκείνος κάνει κατά του ποδοσφαιρικού παρακράτους.  
 
Εδώ υπάρχει ελευθερία! (Ούτε καν ποτέ κανείς θα πιάσει έναν παίκτη να του κάνει μάθημα και να του πει πώς ακριβώς θα κάνει δηλώσεις και τι θα αναφέρει, όπως συνέβη με τον Καπίνο μετά το πρώτο ματς…)
 
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει στρατό και μάλιστα καθοδηγούμενο για να δράσει…
 
Στον ΠΑΟΚ η δημοκρατία δεν έχασε ποτέ την αξία της…
 
Γι’ αυτό λοιπόν…
 
Όλοι μαζί θα βλέπουμε, θα αναλύσουμε, θα καταγράφουμε και θα παρατηρούμε όλες τις κινήσεις που κάνει η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ μεγάλη ομάδα της χώρας, μήπως και καταφέρει να αλλάξει λίγο το βρώμικο τοπίο και μετά... όλοι μαζί θα σχολιάζουμε…
 
Ελεύθερα… Όπως πάντα…

Best of internet