Δε βιάζονται στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Δε βιάζονται στον Πανθρακικό

bet365

Στον Πανθρακικό δε βιάζονται να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα.

Για τη Football League προετοιμάζονται στον Πανθρακικό, μετά από τέσσερις συνεχείς παρουσίες στη Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, δε βιάζονται να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια εξέλιξη πριν το Πάσχα.

Βέβαια, υπάρχει πολλή δουλειά ενόψει για τους ακρίτες, αφού δεν έχουν πάρει την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν και τα συμβόλαια που λήγουν είναι πάρα πολλά, τη στιγμή που υπάρχουν και οφειλές. Πάντως, ως στόχος έχει τεθεί η δημιουργία μιας ομάδας που θα φέρει άμεσα τους Θρακιώτες και πάλι στη Σούπερ Λίγκα, αλλά φαίνεται ότι θα είναι δύσκολο αυτό το έργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα