Πρόκριση χωρίς ματς για Ολυμπιακό (pics & gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Πρόκριση χωρίς ματς για Ολυμπιακό (pics & gTV)

bet365

Ο ΠΑΟΚ όπως αναμενόταν δεν κατέβηκε στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός προκρίνεται άνευ του δεύτερου ημιτελικού στον τελικό της 7ης Μαϊου για το Κύπελλο.

Ο δικέφαλος του Βορρά μετά την επίσημη απόφασή του να μην κατέβει στο φαληρικό γήπεδο προχώρησε και σε σχετικές πράξεις. Η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν παρουσιάστηκε στο Καραϊσκάκη και έτσι ο ρέφερι Καλογερόπουλος υποχρεώθηκε να κλείσει πρόωρα το Φύλλο Αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού - που όπως προβλεπόταν πήγε κανονικά στο Καραϊσκάκη και ενώ είχε προπόνηση πριν - και με υπαιτιότητα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο Καλογερόπουλος (σ.σ. που έφυγε από το γήπεδο στις 17.15 με 17.20) αυτό που διευκρίνισε ήταν ότι έκλεισε το Φ. Α. με την επισήμανση πως δεν προσήλθαν οι φιλοξενούμενοι. Όπερ σημαίνει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βρεθούν στον τελικό της 7ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ δίχως να έχουν δώσει τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ματς είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ των Πειραιωτών μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα, κάτι που θα ισχύσει και τώρα.

Επίσης πως ο ΠΑΟΚ και θα κληθεί για εξηγήσεις από την ΕΠΟ και θα του επιβληθούν οι γνωστές ποινές, που έχουν ήδη γραφτεί και αναφερθεί. Πλέον μέλημα του Ολυμπιακού είναι να βρει έναν ή και δύο αντιπάλους για φιλικά στο προσεχές διάστημα. Φιλικά προετοιμασίας ενόψει του μεγάλου τελικού (σ.σ. πιθανώς για την άλλη εβδομάδα). Στην Gallery δείτε φωτό και βίντεο του Gazzetta TV από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στις 16.03.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα