«Έδωσε το λόγο του στην Παρί ο Ρονάλντο»

Gazzetta team
«Έδωσε το λόγο του στην Παρί ο Ρονάλντο»

bet365

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη δώσει τον λόγο του στην Παρί σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στην Ρεάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Mundo Deportivo. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τελευταίας, αν ο Πορτογάλος αποχωρίσει από την Ρεάλ το καλοκαίρι θα το κάνει για τους Παριζιάνους, που βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο ατζέντης του, Πέδρο Μέντες, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πέρεθ για το μέλλον του Ρονάλντο και το οικονομικό δεν είναι το πιο σημαντικό για εκείνον αυτή τη στιγμή. Μένει να δούμε τι θα επιλέξει ο Πορτογάλος σταρ.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Σέρχιο Αγουέρο ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα