Με φόντο το νταμπλ ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Με φόντο το νταμπλ ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την πρόθεση του αντιπάλου του να μην κατέβει στο γήπεδο.
Τελευταία προπόνηση για τον Ολυμπιακό αυτή της Μεγάλης Τρίτης, πριν από τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, την Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00, στο Καραϊσκάκη. Στο Λιμάνι φυσικά και γνωρίζουν από χθες την στάση του ΠΑΟΚ και το ότι έχει δηλώσει πως δεν θα κατέβει όμως ανεξάρτητα από αυτό υπάρχει ένας τελικός μπροστά. Τραυματίες - απόντες δεν υπάρχουν - σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών - και έτσι ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Σίλβα θα πάρει μαζί του στο γήπεδο όλους τους ποδοσφαιριστές.
Εκεί, στο Καραϊσκάκη, θα γίνει και ο καταρτισμός της 18άδας για τον ημιτελικό. Και φυσικά θα υπάρξει και προπόνηση πριν. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κατέβει κανονικά στο γήπεδο και να κλείσει εκεί το Φ.Α. ο ρέφερι Καλογερόπουλος. Σε αυτήν την περίπτωση το ματς κατακυρώνεται υπέρ των Πειραιωτών (σ.σ. αφού δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ) και με υπαιτιότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα