Την Μ. Τετάρτη οι ανακοινώσεις για τον τελικό

Φώτης Καρακούσης
Την Μ. Τετάρτη οι ανακοινώσεις για τον τελικό

bet365

Εις αύριον τα σπουδαία αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, καθώς θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αθλητική ηγεσία.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ ή ΑΕΚ – Ολυμπιακός (όπως προτιμάτε) θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου μετά την πρόκριση της Ένωσης επί του Ατρομήτου και την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες στον δεύτερο ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη (17:00).

Από την στιγμή που ξέρουμε τους δύο φιναλίστ, μένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί αυτός ο τελικός. Έναν τρόπο που θα μάθουμε αύριο Μεγάλη Τετάρτη, καθώς η αθλητική ηγεσία, θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Τα βασικά σημεία είναι δύο, αρχικά με το αν θα υπάρξει ξένος διαιτητής, κάτι για το οποίο είχε δεσμευθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αλλά όχι εγγράφως και εν συνεχεία αν τελικά στις εξέδρες θα βρίσκονται παιδιά ή φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» και «κιτρινόμαυρων».

Για την πρώτη περίπτωση θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η αντίδραση της FIFA, ενώ όσον αφορά τα σχολεία, επειδή την ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός θα είναι κλειστά, υπάρχει και το σενάριο να γίνει χωρίς κόσμο.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ τηρεί στάση αναμονής και περιμένει να μάθει τις προθέσεις της Πολιτείας για να τοποθετηθεί σχετικά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα