Guerreros και... μαχητές της ζωής! (vid)

Gazzetta team
Guerreros και... μαχητές της ζωής! (vid)

bet365

Την έμπρακτη στήριξη τους προς ευπαθείς ομάδες που το έχουν ανάγκη απέδειξαν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης οι Guerreros κατά την επίσκεψη τους στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Ο Σ.Φ Guerreros, που αποτελείται από φίλους του Παναιτωλικού, που ζουν, σπουδάζουν κι εργάζονται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής έκανε τις προηγούμενες μέρες προσκλητήριο αγάπης προς τα μέλη του και όχι μόνο για υλική και οικονομική στήριξης προς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική!

Έτσι την Μεγάλη Τρίτη, αντιπροσωπεία των Guerreros βρέθηκε στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας» για μια... από καρδιάς προσφορά.

Στο μήνυμα τους οι Guerreros τονίζουν: «Ευχαριστούμε όλα τα μέλη,φίλους του συνδέσμου για την στήριξη-ευαισθητοποίηση τους, στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται στον Άγιο Σάββα και στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα ζωής που δίνουν .

Υ.Γ 1 Μπράβο σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τη στήριξη στους ασθενείς .

Υ.Γ 2 Στο μέλλον θα πραγματοποιηθεί ημερίδα ενημέρωσης για τη πρόληψη του καρκίνου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα