«Ισως» για Καβάνι, «όχι» για Χάμσικ

Gazzetta team
«Ισως» για Καβάνι, «όχι» για Χάμσικ

bet365

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, άφησε ανοικτή την πόρτα για τον Εντινσον Καβάνι και απέκλεισε νέα πρόταση για τον Χάμσικ.

«Ο Καβάνι; Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χώρος στην επίθεσή μας, όμως η κατάσταση πάντα μπορεί να αλλάξει. Ο Χάμσικ; Δεν θα ξαναπροσπαθήσουμε, πιστεύω ότι η απάντηση του Ντε Λαουρέντις, θα είναι ίδια με της περασμένης σεζόν. Ο Κάσερες στην Νάπολι; Μένει ελεύθερος, οπότε είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποιον θέλει» ήταν τα λόγια του διευθυντή της Γιουβέντους, η οποία ήδη φέρεται να έχει κλείσει τον Ντομένικο Μπεράρντι της Σασουόλο και τον χαφ της Βαλένθια, Αντρέ Γκόμες.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Σέρχιο Αγουέρο ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα