Δεν αποφάσισε ο Ιβάν να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ…

Δεν αποφάσισε ο Ιβάν να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο Gazzetta το πώς τελικά ο ΠΑΟΚ κατέληξε να μην παίξει με τον Ολυμπιακό.

Διαβάζω ότι αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Συγνώμη, αλλά είναι λάθος. Δεν αποφάσισε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Εννοώ επί της ουσίας. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ το αποφάσισαν. Είναι σαφές νομίζω.

Ο Σαββίδης μόλις την περασμένη εβδομάδα στη γιορτή του ΠΑΟΚ όχι απλά είχε δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει τη ρεβάνς, αλλά κι ότι ο σκοπός του θα ήταν να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη. Δεν εννοούσε προφανώς να κερδίσει με 3-0 ο ΠΑΟΚ και να πάρει την πρόκριση, αλλά να κάνει ένα διπλό και να...ταπεινώσει έτσι τον αντίπαλό του.

Με εκείνη τη δήλωσή του, ο Σαββίδης είχε αναιρέσει τα όσα είχε πει αμέσως μετά το πρώτο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ότι η ομάδα του δεν θα κατέβαινε να παίξει.

Το τι συνέβη κι άλλαξε πάλι γνώμη ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, το ξέρουμε όλοι. Έβγαλαν μία ανακοίνωση 11-12 σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ και του άσκησαν δριμύτατη κριτική, μεταξύ άλλων και γιατί είχε δηλώσει ότι θα παίξει στο Καραϊσκάκη. Αλλά κύρια τον κατηγόρησαν ως «υπεύθυνο της διοικητικής κι αγωνιστικής τραγωδίας του ΠΑΟΚ αυτά τα τέσσερα χρόνια» και τον χαρακτήρισαν «ξεροκέφαλο μεγαλομέτοχο που νομίζει ότι είναι Θεός».

Μετά από αυτή την επιθετική ανακοίνωση των συνδεσμιτών του ΠΑΟΚ, ως δια…μαγείας, ο Σαββίδης άλλαξε ξανά γνώμη και…αποφάσισε, κατά τα ρεπορτάζ, να μην παίξει τελικά ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά.

Λοιπόν, ποιος αποφάσισε;..

Κρίμα, πάντως, γιατί χάσαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα ντέρμπι. Να βλέπαμε και πως θα τιμωρούσε ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη, μετά τις τρεις ήττες του φέτος στα ισάριθμα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.