«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Τισουντάλι» (vid)

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Τισουντάλι» (vid)

Gazzetta team
«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Τισουντάλι» (vid)

bet365

Μετά τον Έντιν Βίσκα ένα νέο όνομα προέκυψε σήμερα (26/4)για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με Ολλανδικά δημοσιεύματα. Πρόκειται για τον Ταρίκ Τισουντάλι.

Μετά Βόσνιο Βίσκα, όπως διαβάσατε στο Gazzetta.gr, ένα ακόμα όνομα φέρεται πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα. Πρόκειται για τον Μαροκινό εξτρέμ Ταρίκ Τισουντάλι, που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της Ολλανδίας με την φανέλα της Τέλσταρ. Ο 23χρονος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του καθώς σε 67 εμφανίσεις έχει πετύχει 19 γκολ, ενώ έχει και 9 ασίστ. Εκτός από τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Αντάλιασπορ. Το συμβόλαιο του Τισουντάλι, με την Τέλσταρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα