Ξανά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο Στίλιαν Πετρόφ!

Ξανά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο Στίλιαν Πετρόφ!

Gazzetta team
Ξανά επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο Στίλιαν Πετρόφ!

bet365

Απόφαση που προκαλεί τεράστια έκπληξη πήρε ο Στίλιαν Πετρόφ, που φέρεται να προγραμματίζει την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Τέσσερα χρόνια αφότου διαγνώστηκε με λευχαιμία και έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του για να βγει νικητής, ο Βούλαγος δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του μακριά από το γήπεδο και τη μπάλα.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», έχει ακολουθήσει προπονήσεις της δεύτερης ομάδας της Άστον Βίλα το τελευταίο διάστημα και στόχος του είναι να καταφέρει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «χωριάτες», για να τους βοηθήσει μετά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ!

Στα 36 του κι έπειτα από περιπέτεια ζωής, κρίνει ότι μπορεί να παίξει και πάλι σε επαγγελματικό επίπεδο και τα δίνει όλα! Η θέλησή του για ποδόσφαιρο, είναι πραγματικά αξιοζήλευτη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα