Η Λέστερ που προκαλεί... εφιάλτη στον Αμπράμοβιτς

Gazzetta team
Η Λέστερ που προκαλεί... εφιάλτη στον Αμπράμοβιτς

bet365

Κάποτε, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς τον είχε διώξει, έχοντας υποστηρίξει πως δεν τον θεωρούσε ικανό να πάρει τίτλο. Ο Ρανιέρι, μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής σε έναν... μεγάλο εφιάλτη για τον Ρώσο μεγιστάνα της Τσέλσι.

Η Λέστερ, μπορεί να πάρει τον φετινό τίτλο και να ολοκληρώσει το έπος που γράφει επί 35 συναπτές αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, ακόμα κι αν ηττηθεί σε όλα τα επόμενα παιχνίδια της! Αρκεί να το κάνει μια φορά και η Τότεναμ, η οποία την προσεχή Δευτέρα κοντράρεται με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την ομάδα του Γκους Χίντινκ να δηλώνει υπέρ της κατάκτησης της κορυφής από τις «αλεπούδες»...

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, αν έρθουν έτσι τα πράγματα που το άστρο της ομάδας του, τον θέλει να μπαίνει Πρωταθλητής Αγγλίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, θα προκαλέσει τον χειρότερο εφιάλτη του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, ήταν εκείνος που τον είχε διώξει από τον πάγκο του συλλόγου το 2004, προσλαμβάνοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ιταλός νυν τεχνικός των «αλεπούδων» έφυγε με παράπονο, αφού αισθάνθηκε πως ουδείς σεβάστηκε κι εκτίμησε τη δουλειά του στην Τσέλσι, όμως, μπορεί η δική του μοίρα στο ποδόσφαιρο, να τον κάνει να πάρει μια τεράστια εκδίκηση.

Για το «Fair Play» κι αν η Τσέλσι θέλει να δείξει ότι είναι μεγάλος σύλλογος, θα μπορούσε να ετοιμάσει το «Guard of Honor» και ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα γινόταν... ήρωας, μπροστά στα μάτια του ανθρώπου που πριν από 12 χρόνια τον είχε χαρακτηρίσει ανίκανο να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα