ΠΑΟΚ: Ποιος είναι o Έντιν Βίστσα (vids)

ΠΑΟΚ: Ποιος είναι o Έντιν Βίστσα (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ποιος είναι o Έντιν Βίστσα (vids)

bet365

Τουρκικά σενάρια κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Έντιν Βίστσα. Ποιος είναι ο Βόσνιος εξτρέμ της Μπασάκσεχιρ; Δείτε τον…

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο 26χρονος μεσοεπιθετικός «βγάζει το ψωμί του» στην Τουρκία, με την Μπασάκσεχιρ, την τέταρτη ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που ζει μονίμως στην σκιά των Φενέρ, Γαλατά και Μπεσίκτας.

Το συμβόλαιο του Βόσνιου διεθνή ακραίου ποδοσφαιριστή, με την ομάδα της Μπασάκσεχιρ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, αλλά όπως γράφεται ο Βίστσα θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα στην καριέρα του και συζητά για τη μεταγραφή του.

Μετά το 1-0 του πρώτου ματς, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου παραμένει ανοιχτή! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Κάπως έτσι εμπλέκεται στα μεταγραφικά σενάρια από την Τουρκία και ο ΠΑΟΚ μαζί με ιταλικές ομάδες.

Ποιος είναι ο Έντιν Βίστσα; Δείτε τον…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα