Πουλίδο: «Έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική»

Πουλίδο: «Έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική»

Gazzetta team
Πουλίδο: «Έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το θέμα που είχε με την Τίγκρες δεν θα τον εμποδίσει να επιστρέψει στην εθνική Μεξικού, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό.

«Ελπίζω ότι το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την Τίγκρες δεν θα φρενάρει την κλήση μου στην εθνική, διότι νιώθω ότι αξίζω να αποδείξω σε τι επίπεδο βρίσκομαι. Η αλήθεια είναι ότι μου προκαλεί ενθουσιασμό η ιδέα ότι μπορεί να φορέσω ξανά τη φανέλα της εθνικής του Μεξικό», ανέφερε αρχικά στην «As» ο Πουλίδο για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Είμαι χαρούμενος, έχω πετύχει σημαντικά πράγματα εδώ στην Ευρώπη. Δεν αγωνίστηκα στο Champions League ήμουν στον πάγκο, αλλά έπαιξα στο Europa League και πρόσφατα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Νιώθω ότι είμαι σε καλό ρυθμό και σε υψηλό επίπεδο».

Μετά το 1-0 του πρώτου ματς, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου παραμένει ανοιχτή! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην εθνική τόνισε: «Φυσικά και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψω στην εθνική. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο και πως πέτυχα σημαντικά γκολ στην Ελλάδα. Εύχομαι να κληθώ και ότι δεν θα υπάρξει κάποια παρέμβαση από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μεξικό. Είμαι έτοιμος να αποδείξω σε τι επίπεδο βρίσκομαι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα