Kακόγουστο αστείο στο Σαν Λορέντζο-Ουρακάν (pic)

Gazzetta team
Kακόγουστο αστείο στο Σαν Λορέντζο-Ουρακάν (pic)

bet365

Σαν Λορέντζο και Ουρακάν αποτελούν «θανάσιμους» αντίπαλους, ωστόσο οι φίλοι της «Σικλόν» φαίνεται πως υπερέβησαν τα όρια στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι.

Σε μία απαράδεκτη ενέργεια φέρονται προχώρησαν οι φίλοι της Σαν Λορέντζο μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ουρακάν το Σάββατο (23/4), καθώς από τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου φαίνεται πως πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ορθοπεδικά δάχτυλα, σε μία κίνηση που είχε ως αποδέκτη τον παίκτη των φιλοξενούμενων, Πατρίσιο Τοράνσο.

Ο Τοράνσο έχει χάσει 2 δάχτυλα του αριστερού του ποδιού σε τροχαίο ατύχημα που είχε το λεωφορείο της Ουρακάν στην Βενεζουέλα στα πλαίσια ταξιδιού για το Copa Libertadores και οι φίλοι της «Σικλόν», παρότι η ομάδα του αναδείχθηκε νικήτρια, φαίνεται πως ήθελαν να «αστειευτούν» με την κατάσταση του αντιπάλου.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Πάντως από την πλευρά της η διοίκηση της «Σικλόν» με επίσημη ανακοίνωση της διαψεύδει πως οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αναφέροντας πως ο αγωνιστικός χώρος που εμφανίζεται στις φωτογραφίες δεν είναι αυτός του Pedro Bidegain.

 

Τελευταία Νέα