Αλλαγή δεδομένων με Τότι!

Αλλαγή δεδομένων με Τότι!

Gazzetta team
Αλλαγή δεδομένων με Τότι!

bet365

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως προκύπτει σε ότι αφορά στο μέλλον του Τότι, καθώς ενώ το τελευταίο διάστημα φαινόταν όλο και πιο πιθανό το σενάριο αποχώρησης του το καλοκαίρι, η Ρόμα φαίνεται πως πλέον ετοιμάζεται να του προτείνει νέο μονοετές συμβόλαιο.

Η Ρόμα νίκησε τη Νάπολι με 1-0 και πλέον βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, ωστόσο τα ακόμα πιο ευχάριστα νέα για τους φίλους των «τζιαλορόσι» προέκυψαν δια στόματος Μάουρο Μπαλντισόνι.

Ο γενικός διευθυντής των Ρωμαίων σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα φέρεται να ανέφερε πως σύντομα ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα και ο Τότι θα κάνουν μία ανακοίνωση, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων αναφορικά με το μέλλον του εμβληματικού capitano.

Η κόντρα του Τότι με τον Σπαλέτι φαίνεται πως πλέον αποτελεί παρελθόν, ενώ τα δύο γκολ του 39χρονου Ιταλού στην ανατροπή απέναντι στην Τορίνο πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται πως βοήθησαν επίσης στην αλλαγή του κλίματος.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τότι όπως αναφέρουν οι Ιταλοί αποχώρησε χαμογελαστός από το Olimpico το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) και δεν αποκλείεται στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας της Ρόμα που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (27/4), οι δύο πλευρές να ανακοινώσουν και επίσημα την συμφωνία τους για ακόμα ένα χρόνο, επιβεβαιώνοντας και τα όσα ανέφερε ο Μπαλντισόνι.

Aξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια για τον Τότι και την αύρα που προσφέρει η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο στους «τζιαλορόσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα