Προπόνηση πριν από την αναχώρηση για το Αγρίνιο στον ΠΑΣ

Gazzetta team
Προπόνηση πριν από την αναχώρηση για το Αγρίνιο στον ΠΑΣ

bet365

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ μπορεί να ολοκληρώθηκαν για φέτος, ωστόσο οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά στα Γιάννενα, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να ετοιμάζεται για το φιλικό της κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας (25/4) περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, με τον τεχνικό του ΠΑΣ να μην έχει στη διάθεση του τους Ναδάλες, Ακόστα, Φερφελή και Τζημόπουλο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ επέστρεψε κανονικά ο Μιχαήλ.

Το πρωί της Τρίτης (26/4) η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα