To Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Gazzetta team
To Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

bet365

Η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι στην καλύτερή τους πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ φιλοξενούν την «Βασίλισσα» του Ζινεντίν Ζιντάν. Ποια θα πάρει το προβάδισμα για το τελικό του Μιλάνου; Θα το μάθετε αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV.

Δύο αγώνες ακόμα πριν τον μεγάλο τελικό του Μιλάνου. Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται στον πρώτο ημιτελικό με τους Αγγλους να έχουν πραγματοποιήσει ήδη την καλύτερή τους πορεία στην ιστορία της διοργάνωσης αλλά να μην θέλουν να μείνουν εκεί. Το δήλωσε και ο Μάνουελ Πελεγκρίνι στην συνέντευξή Τύπου πριν από το παιχνίδι.

«Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο κι όχι απλά μένοντας στην άμυνα και περιμένοντας τον αντίπαλο. Δεν θα πρέπει να μιλάμε για... άνεση κι επιτυχία επειδή απλά βρισκόμαστε στα ημιτελικά. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι και τον μεγάλο τελικό», είπε ο τεχνικός της Σίτι.

Βεβαίως για να φτάσει μέχρι τον τελικό θα πρέπει ν' αποκλείσει την ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στον θεσμό. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν ταξίδεψε και με τον Κριστάνο Ρονάλντο και με τον Καρίμ Μπενζεμά (αμφότεροι ήταν αμφίβολοι) για να πάρει σκορ πρόκρισης για να μπορέσει να διεκδικήσει το 11ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μπορείτε να την παρακολουθήστε αποκλειστικά στο OTE SPORTS1HD στις 21:45.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα