Μέχρι Μ. Τετάρτη οι συζητήσεις με παίκτες στη Βέροια

Μέχρι Μ. Τετάρτη οι συζητήσεις με παίκτες στη Βέροια

Gazzetta team
Μέχρι Μ. Τετάρτη οι συζητήσεις με παίκτες στη Βέροια

bet365

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) θα υπάρξουν συζητήσεις με παίκτες στη Βέροια, ώστε να γίνει γνωστό ποιοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Συνεχίζονται οι προπονήσεις, εσωτρικό διπλό με την Κ20 τη Μ. Τρίτη (26/4).

Στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν έχουν εστιάσει στη Βέροια, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Αφού επέστρεψε ο Θόδωρος Καρυπίδης από το εξωτερικό, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και να έχουμε τις πρώτες ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις. Πάντως, τη Μεγάλη Δευτέρα (25/4) δεν είχαμε κάτι νεότερο, αφού απουσίαζε ο Ζήσης Βρύζας.

Έτσι, συζητήσεις αναμένεται να υπάρξουν μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4), ώστε να γνωστοποιηθεί ποιοι υπολογίζονται και ποιοι όχι από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, μέχρι τότε θα συνεχιστούν και οι προπονήσεις και εν συνεχεία άπαντες θα αναχωρήσουν για την άδεια του Πάσχα.

Ωστόσο, αναμένεται να γίνουν συζητήσεις και με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά», τη στιγμή που, ήδη, φέρεται ο Ναζλίδης να είναι στην πόρτα της εξόδου. Όσο για τα συμβόλαια που λήγουν, υπάρχει θετική εισήγηση για τους Άρτσε, Μαλόν, Σιόντη, όμως από την ΠΑΕ δε βγαίνει κάποιο όνομα προς τα έξω. Πάντως, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις εντός των προσεχών ημερών και, όπως προαναφέραμε, μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις του συλλόγου της Ημαθίας συνεχίζονται κανονικά, με τους Μαραγκό, Καρακώστα, Ανάκογλου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή, αφού ο πρώτος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο δεύτερος από τενοντίτδα και ο τελευταίος από ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Από τη μεριά του, εκτός έμεινε ο Μαλόν, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε ο Μεληκιώτης. Τέλος, το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει εσωτερικό διπλό με την Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο το πρωί, ενώ το σημερινό περιείχε εκπαιδευτικά παιχνίδια και δίτερμα τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα