Μανιάτης: «Περιμένω τον προπονητή της Σταντάρ και τον... Ολυμπιακό»!

Μανιάτης: «Περιμένω τον προπονητή της Σταντάρ και τον... Ολυμπιακό»!

Gazzetta team
Μανιάτης: «Περιμένω τον προπονητή της Σταντάρ και τον... Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Μανιάτης μίλησε ξανά στο Βέλγιο για το μέλλον του, αναφέροντας πως περιμένει τόσο την απόφαση του προπονητή της Σταντάρ όσο και τον Ολυμπιακό. Για σίγουρη επιστροφή στην Ελλάδα μιλούν οι Βέλγοι!
Ο έμπειρος άσος που παίζει δανεικός στο Βέλγιο είπε για:
Το γκολ του και τους πανηγυρισμούς του: Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια. Το πανηγύρισα λίγο παραπάνω αυτό το γκολ διότι δεν είχα σκοράρει ποτέ με το αριστερό μου πόδι. Ήταν ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής που νομίζω πως άξιζε έναν τέτοιο πανηγυρισμό.
Το... χρέος τους προς τους οπαδούς της Σταντάρ: Ναι αλήθεια είναι. Το πρώτο διάστημα που ήμουν στην ομάδα τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά. Δεν ακολουθούσαμε καλά τις οδηγίες του προπονητή. Και σε αυτό το παιχνίδι το ίδιο έγινε αρχικά. Στο ημίχρονο μας μίλησε και μας έδωσε τις ιδέες που έπρεπε για την συνέχεια. Εμείς θέλουμε να δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Γενικά για μένα δεν τόσο καλό όταν ξεκινάς πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις σου. Όμως με το σύστημα του Βελγίου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο να παίζεις για να νικάς. Έτσι όπως είναι είσαι υποχρεωμένος γι' αυτό.
Τη νέα χρονιά και τον Ολυμπιακό: Αλήθεια δεν ξέρω (σ.σ. σε εκείνο το σημείο ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει πως υπάρχει απόφαση για επιστροφή του Μανιάτη στον Ολυμπιακό). Δεν μου έχουν πει ακόμα κάτι από την Σταντάρ. Περιμένω την απόφαση του προπονητή μου. Με τον Ολυμπιακό επειδή έχω μιλήσει με την ομάδα τους απασχολεί πολύ ο δεύτερος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ και το Κύπελλο γενικά. Εγώ έχω κερδίσει βέβαια το Κύπελλο στο Βέλγιο. Προς το παρόν για φέτος είναι η κορυφαία μου στιγμή και μία από τις τοπ της καριέρας μου.
 

Τελευταία Νέα